Erestakaasi lähti tukemaan Aatosta

Aatos Pirttinen on nuori lupaus motocrossin, rata- ja jäärata-ajon saralla. Erestakaasi on lähtenyt tukemaan Aatosta kilpaurheilun matkalla.

Toimitusjohtaja Jukka Juurakko: ”Moottoriurheilijat viettävät paljon aikaa tienpäällä, aivan kuten mekin täällä Erestakaasella. Viime kesänä olin työkeikalla Etelä-Suomessa. Matkalla pysähdyin Iittalan Shellin pihaan nukkumaan. Siellä se näytti Aatoskin olevan samalla parkkipaikalla nukkumassa matkalla crossileirille. On hienoa, että nuoret harrastaa. On sitä järkevää tekemistä. Tähän oli mielenkiintoista lähteä mukaan, seuraan urheilua laajalti ja moottoriurheilu on ollut aina lähellä sydäntä”.

Erestakaasi on kuljetusliike, joka kuljettaa pientavaralähetyksiä säännöllisillä reiteillä Etelä-Pohjanmaalla. Aikataulun mukaisia lähtöjä Kauhajoelta ja Seinäjoelta on päivittäin useita. Yhtiön palveluihin kuuluvat myös yksilölliset pikakuljetukset sekä sopimusasiakkaillemme räätälöidyt oman reitin ja aikataulun mukaiset kuljetukset. Uutena palveluna yhtiö tarjoaa myös erikoiskuljetusten liikenteenohjausta. Erestakaasin kuljetusliikkeellä on Kauhajoen toimipisteessä lisäksi 150 m2 lämmintä varastotilaa.

Iso kiitos Erestakaasi mukaan lähdöstä, tienpäällä nähdään!
– Aatos & tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *