Palvelut

erestakaasiPalvelemme kuljetusasioissa monipuolisesti. Haemme lähetyksen halutusta paikasta ja toimitamme sen vastaanottajalle samana päivänä. Ensimmäiset lähetykset reiteille lähtevät aamuvarhain ja viimeiset illansuussa.

Reittikuljetukset

Aikataulunmukaisia lähtöjä Kauhajoelta ja Seinäjoelta on useita päivässä. Pakettisi ehtii mukaan jo seuraavaan lähtevään vuoroon, kun ilmoitat lähetyksestäsi viimeistään tuntia ennen paikkakunta-aikaa. Autojen täsmällinen lähtö on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että lähetykset saapuvat perille ajoissa. Parhaimmillaan lähetys kulkee reitillä Kauhajoelta Seinäjoelle tunnissa.

Pikakuljetukset

Jos lähetyksesi ei ole reitillä tai se ei ehdi aikataulunmukaiseen kuljetukseen, voit tilata meiltä yksilöllisen pikakuljetuksen. Sen saat heti tilauksen tehtyäsi. Palvelemme tarvittaessa myös viikonloppuisin ja pääsääntöisesti meidät tavoittaa puhelimella iltamyöhään saakka. Sähköpostilla tai kuljetustilauslomakkeella voit tehdä tilauksen 24/7.

Sopimuskuljetukset

Hoidamme säännölliset kuljetukset ja jakelut yritysten välillä asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Esimerkiksi leipomotuotteiden jakelu hoidetaan maakuntaan suoraan leipomosta kauppoihin etukäteen sovitun aikataulun mukaan. Säännöllisestä sopimuspalvelustamme voit kysyä tarkemmin Jukka Juurakolta puh. 0500 662 189 tai ottaa yhteyttä sähköpostilla jukka.juurakko(at)erestakaasi.fi

Lämpötilasäädellyt kuljetukset (kylmäkuljetukset)

Hoidamme asiantuntevasti ja huolellisesti myös lämpötilasäädellyt kuljetukset +10°C ja ?15°C välillä.

Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus (EKL)

Tarjoamme erikoiskuljetusten liikenteenohjaukseen palveluja uudella ja nykyaikaisella kalustolla. Autojen asemapaikat ovat Turku ja Seinäjoki, palvelemme joustavasti läpi Suomen. Kalustomme on rekisteröity ammattimaiseen tavaraliikenteeseen ja EKL-katsastettu, päästöluokka Euro 5, vastuuvakuutus EKL. Varusteluun kuuluu muun muassa LA ja VHF-puhelin ja käsi-VHF, saittakeppi, langannostin, mittakeppi, karttaohjelma Locus Map Pro, työkaluja. Meillä tietysti myös EKL- ja ammattipätevyydet voimassa rekkakortit, digikortit.

Varasto- ja terminaalitila

Meillä on myös 150 m2 varasto- ja terminaalitilaa tavaroiden lämpimään ja turvalliseen säilytykseen. Hallimme sijaitsee Kauhajoella Rahikkatien varressa osoitteessa Katsastustie 3.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme, jätä yhteystietosi alle, niin olemme yhteydessä!

    Nimi ja yritys

    Sähköposti *

    Puhelinnumero

    Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

    Comments are closed.