Sopimusasiakas

Kuljetuspalvelun käyttö kannattaa

 
Suuren osan ajasta paikallaan seisovaan kalustoon ei kannata sitoa pääomaa. Kuljetuspalvelua käyttämällä maksatte vain siitä, mitä tarvitsette. Myöskään henkilöstöä ei kannata sitoa tavaroiden viemiseen ja tuomiseen. Sopimalla kanssamme toimitus- ja noutopalvelusta, vapautatte resursseja omaan tuottavaan toimintaanne ja kuljetuskustannukset ovat hallittavissa.

Jos teillä on säännöllisemmin kuljetettavaa, sopimusasiakkaanamme saatte parhaat edut. Lähetyksillenne on aina tilaa reiteillämme ja tarvittaessa voimme räätälöidä teille parhaiten sopivan reitin ja aikataulun. Sopimusasiakkaamme saavat etuja myös hinnoissa. Lisäksi säännölliset standardien mukaiset raportit kuljetuksista helpottavat yrityksenne kustannusseurantaa.

Hoidamme säännölliset kuljetukset ja jakelut esimerkiksi yritysten välillä. Kuljetus räätälöidään täysin asiakkaan tarpeisiin. Esimerkiksi leipomotuotteiden jakelu hoidetaan maakuntaan suoraan leipomosta kauppoihin etukäteen sovitun aikataulun mukaan. Säännöllisestä sopimuspalvelustamme voit kysyä tarkemmin Jukka Juurakolta puh. 0500 662 189 tai ottaa yhteyttä sähköpostilla jukka.juurakko(at)erestakaasi.fi.
 
 

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistamme, jätä yhteystietosi alle, niin olemme yhteydessä!

    Nimi ja yritys

    Sähköposti *

    Puhelinnumero

    Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

    Comments are closed.