Roope Rinne-Laturi voittoon Latviassa!

 

Sponsoriurheilijamme Roope Rinne-Laturi Relaa Racingista kilpailee tällä kaudella Porsche GT3 Cup Challenge Finland -sarjassa. Kaudella 2018 sarja ajetaan viiden osakilpailun sarjana: Kaksi osakilpailua järjestetään Suomessa, ja yksi Latviassa, Virossa ja Ruotsissa.

Ensimmäinen osakilpailu Latvian Riiassa ajettiin äitienpäiväviikonloppuna 11.-13.5., ja siellä oltiin tietysti paikan päällä Roopea tukemassa ja kannustamassa. Aika-ajoissa Roope ajoi hienosti toiseksi, parhaan kierrosajan ollessa 1:21.055. Kisaan päästiin siis starttaamaan eturivistä.

Kisapäivänä aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja olosuhteet olivat erittäin hyvät onnistumiselle. Kaikki meni nappiin, ja Roope voitti luokassaan ja sijoittui kokonaiskisassa toiseksi. Mahtava aloitus tälle kaudelle! Linkki kisatuloksiin

Seuraava kisa ajetaan 16.-17.6. Ahvenisto Circuitissa Hämeenlinnassa. Kauden kisakalenteri Relaa Racingin nettisivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erestakaasi saa hyvää näkyvyyttä, kun pidetään kilpailijat perässä! >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva yllä: Jarmo Vainionpää

 

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa sujuvan yritystoiminnan myös tien päällä >>

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *